3 maanden

Ben jij of ken jij een fanatieke puzzelaar? Gek op raadsels? Dan is het Hotel Ludus pakket voor drie maanden perfect voor jou! Het geeft je de eerste drie hoofdstukken van het verhaal van Hotel Ludus, inclusief vele uitdagende puzzels en raadsels! Het brengt je langs ongewone locaties en laat je met andere ogen naar de wereld kijken! Durf jij op bezoek te komen? Mail dan naar info@hotelludus.com voor meer informatie!

Het pakket voor drie maanden kost €75,99 per maand incl. btw en verzendkosten, en bestaat uit één pakket per maand, drie maanden lang. Het eerste pakket wordt in principe bezorgt op de eerste werkdag van de volgende maand*, het tweede en derde pakket volgen op de eerste werkdagen van de respectievelijke twee maanden erna. Heb je een andere specifieke startdatum in je hoofd, is het bijvoorbeeld voor een verjaardag? Geen probleem, het aanpassen van de bezorgdatum is altijd bespreekbaar!

*tenzij de bestelling in het weekend direct voorafgaand aan de eerste werkdag van de volgende maand is gedaan, dan zal het eerste pakket bezorgt worden op de tweede werkdag van de volgende maand