6 maanden

Ben jij of ken jij iemand die altijd SUPER nieuwsgierig is naar alles? Iemand die het naadje van de kous wilt weten? Iemand die niet bang is om een uitdaging aan te gaan? Dan is het Hotel Ludus pakket voor zes maanden een FANTASTISCHE manier om dat te testen! Het geeft je de volledige ervaring van alle eerste zes hoofdstukken van het verhaal van Hotel Ludus, inclusief bijna oneindig veel uitdagende puzzels en raadsels! Daarnaast krijg je de mogelijkheid om na deze zes maanden het spel, tegen hoge korting, per maand te verlengen! Het brengt je langs ongewone locaties en daagt je uit om ongewone dingen te doen! Het laat je met andere ogen naar de wereld kijken! Durf jij op bezoek te komen? Mail dan naar info@hotelludus.com voor meer informatie!

Het pakket voor zes maanden kost €69,99 per maand incl. btw en verzendkosten, en bestaat uit één pakket per maand, voor zes maanden lang. Het eerste pakket wordt in principe bezorgt op de eerste werkdag van de volgende maand*, de overige pakketten volgen op de eerste werkdagen van de respectievelijke vijf maanden erna. Heb je een andere specifieke startdatum in je hoofd, is het bijvoorbeeld voor een verjaardag? Geen probleem, het aanpassen van de bezorgdatum is altijd bespreekbaar!

*tenzij de bestelling in het weekend direct voorafgaand aan de eerste werkdag van de volgende maand is gedaan, dan zal het eerste pakket bezorgt worden op de tweede werkdag van de volgende maand